Fotoarchief

 
Index

Wie zijn wij

Sfeer proeven

Repertoire

Smoelenboek
 
Fotoarchief

Krantenknipsels

Agenda

Contact 
                
                              Gezamenlijk optreden op 21 april in de PKN kerk in Tjalleberd met de Moorland Voices uit Engeland.
 
           

 

De Feanwiven bestaan 20 jaar, en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom hebben wij op 21 april j.l. een concert gegeven samen onze muzikale vrienden The Moorland Voices, uit Leek, Engeland. Het repertoire van dit klassiek gestemde koor staat in groot contrast met het repertoire van de Feanwiven maar juist misschien daarom is dit een succesformule. In een uitverkochte PKN kerk in Tjalleberd beten De Moorland Voices de spits af met o.a."So it goes" van Joël en "Michelle" van Lennon en McCartney. De klassieke uitvoering hiervan zorgde ervoor dat wij van een totale andere versie van deze songs konden genieten. Aan het einde werden de Feanwiven uitgenodigd om samen "The Water of Tyne" met hen te zingen, wat wij twee jaar geleden in Engeland ook met hen hebben gezongen. De Feanwiven namen het dirigeerstokje over om vervolgens het feest compleet te maken. En een feest werd het. Vooral aan het einde van het concert toen de Moorland Voices uitgenodigd werden om samen met ons het mooie friese lied "Wêr sjocht men sa’n romte" mee te zingen. Voor hen een hele uitdaging maar met de ondersteuning van de Feanwiven met friese vlaggetjes e.d. werd het een prachtige afsluiting van een zeer geslaagd concert.Na een kleine afterparty hebben wij om klokslag 12 uur weer afscheid genomen van onze Engelse vrienden maar niet zonder de toezegging van de Feanwiven dat over een paar jaar zij graag weer de oversteek naar Engeland willen maken.

 
                        
Ook de Loco burgemeester had lovende woorden  over het optreden.             Op vrijdag was er een welkom met een gezellig diner.

 

Hilariteit

Sint en Piet brachten op een repetitieavond een verrassingsbezoek.
 
 
     De Feanwiven Europa in.                                                                                          Ontvangst bij John en Wendy thuis.         


 
Optreden in Leek Engeland april 2016                                                       Dankwoord burgemeester
 
     
 Optreden Palingroken in Tjalleberd 23 augustus 2014                                                                         Feanwiven kar     

 
   
Onder een stralende zon wordt op 2 juni 2010 ons 12/5 jarig jubileum gevierd met wijn, muziek en een heerlijke barbecue
 
 
Optreden Zorgcentrum Ielânnen in Sneek


Optreden Posthuis theater 2008
 

                  
Optreden Harlingen april 2008
                    


Jubileumfoto van ons 10 jarig bestaan in de Koningshof 2008

 
Optreden 25 augustus 2007 in Joure met veel zon en veel publiek